Presentació

Benvinguts a la Cambra de Comerç Brasil-Catalunya

La Cambra de Comerç Brasil Catalunya sorgeix al Novembre de 2.011 de l’interès d’un grup d’empresaris catalans per facilitar les relacions comercials entre Brasil i Catalunya.

Constituïda com a Delegació per Catalunya de la Cámara de Comercio Brasil-España i amb el suport d’aquesta, és una entitat sense ànim de lucre acollida a la llei d’Associacions de la Generalitat de Catalunya que gaudeix de plena autonomia.

El finançament de la Cambra es nodreix de les quotes dels associats, que han de servir per cobrir les seves despeses de infraestructura.

La Cambra pretén ser el punt de trobada dels catalans interessats per l’economia de Brasil i de les empreses amb seu a Brasil per l’economia catalana ja sigui directament o com a porta d’entrada a Europa. No té previst prestar serveis específics, però ofereix un ampli ventall de possibilitats per aconseguir assessorament en les relacions comercials entre Catalunya i Brasil, a més d’afavorir la comunicació d’experiències i informació entre empresaris i experts amb interessos comuns.

Els socis fundacionals han treballat amb il•lusió i dedicació en el llançament d’aquest projecte, que ha gaudit del suport de moltes institucions rellevants com la Presidència de la Generalitat, el Consolat General de Brasil a Barcelona, Foment, la Cambra Oficial de Comerç de Barcelona i de moltes altres Cambres estrangeres amb seu a Catalunya i Cambres locals, així com d’altres Institucions i Organismes públics amb objectius semblants, com per exemple, ACC1Ó, ICEX, o Barcelona Activa.

La Cambra de Comerç Brasil-Catalunya té el propòsit de treballar en col•laboració amb totes aquestes entitats, donat que tenim molts objectius en comú, entre els que destaca la voluntat de que Catalunya, que es caracteritza per ser un país obert al món, aprofundeixi la seva internacionalització i desenvolupi les seves relacions amb països tan interessants econòmica i culturalment com és l’atractiu i divers Brasil.

where can i get the abortion pill online abortion pill abortion pills online
why women cheat on husbands women that cheat with married men redirect
catch a cheater cheat husband affairs with married men
reasons why husbands cheat read women will cheat
my wife cheated on me now what website read


 

Cambra de Comerç Catalunya-Brasil | Via Laietana, 32 3º Planta - Sala 84 (Edifici Foment del Treball) 08003 Barcelona | Tel 932 092 684 | secretaria@cambra-brasilcatalunya.com | Política de privacitat
Diseño y creación amc